Les noves instal·lacions per al Badiu Jove estaran enllestides a la primavera

  0
  Badiu Jove - obres.JPG

  17/01/2013 – Les obres de remodelació ja han començat a les dependències del Pavelló dels Països Catalans; la inversió total és de 280.000 euros, finançats pel Consell Comarcal i la Diputació.

  Aquest mes de gener han començat les obres de reforma del local que acollirà a partir de la propera primavera el nou Badiu Jove. Aquest equipament juvenil s’ubicarà en unes dependències situades a la planta baixa i al primer pis del Pavelló dels Països Catalans, al carrer d’Ausiàs March. Mentre no s’acabin aquestes obres de rehabilitació del nou espai, el Badiu Jove continua oferint els seus serveis a la seva seu actual, al carrer de Francesc Layret, 65.

  La reforma del nou Badiu Jove pretén dotar a la ciutat d’un equipament de referència adient on concentrar i desenvolupar els diferents serveis i programes juvenils promoguts per l’Ajuntament de Badalona. A més, el nou local té com a objectiu posar a disposició dels diferents col·lectius juvenils del municipi un espai obert de trobada i d’activitats on apropar als joves tota la informació, les oportunitats i els recursos necessaris que els hi facilitin la seva plena autonomia.

  La reforma del futur espai suposa una inversió de 200.000 euros en obres i 80.000 en mobiliari i material i ha estat finançada íntegrament amb recursos supramunicipals provinents del Consell Comarcal del Barcelonès i de la Diputació de Barcelona. La finalització de les obres a les noves dependències del Pavelló dels Països Catalans està prevista per a l’inici de la primavera.