Les policies de Badalona, Sant Adrià i Mossos inicien trobades per millorar la seva coordinació

  0
  polis.jpg

  06/11/2015 – El Centre Cívic Can Cabanyes ha acollit aquest dijous la primera jornada de coordinació de comandaments policials de la Guàrdia Urbana, de la Policia de Sant Adrià i Mossos.

  El Centre Cívic Can Cabanyes ha acollit aquest dijous la primera jornada de coordinació de comandaments policials de la Guàrdia Urbana de Badalona, de la Policia Local de Sant Adrià de Besòs i de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Badalona que integra Mossos d’Esquadra d’aquests dos municipis.

   

  La jornada ha comptat amb l’alcaldessa Dolors Sabater i l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, i és la primera d’un seguit de trobades organitzades al voltant de diferents temàtiques tècniques que s’aniran realitzant als dos municipis amb l’objectiu de millorar la coordinació dels comandaments operatius dels cossos de seguretat que atenen les urgències i requeriments dels ciutadans de Badalona i de Sant Adrià de Besòs. Aquest dijous s’han tractat les modificacions legislatives introduïdes per les lleis orgàniques del codi penal i d’enjudiciament criminal i la coordinació operativa amb els bombers.

   

  Badalona, seu d’una jornades sobre models policials

   

  Dolors Sabater ha avançat que Badalona organitzarà el mes de gener unes jornades amb la participació de diferents municipis de Catalunya i l’Estat sobre models de policies de proximitat.