Les primeres obres del pla d’inversions seran a Dalt la Vila, Sant Crist, Bufalà, La Salut i Mas Ram

  0
  IMG_2931.JPG

  26/06/2017 – L'Ajuntament comença a licitar diferents reurbanitzacions i reformes compromeses dins del Pla Recupera, aprovat ara fa un any.

  La primera part de les inversions del mandat, el Pla Recupera, aprovat fa tot just un any, començarà a revertir els seus 18 milions d'euros al carrer amb obres i treballs importants aquest 2017. L'Ajuntament ha tret a licitació un pack de més de mig milió d'euros que es divideix en cinc actuacions diferents i que serà adjudicat durant l'estiu, si no hi ha cap imprevist.

   

  Entre les actuacions més destacades es troba la reurbanització del carrer de la Costa, al barri de Dalt la Vila, llargament reivindicat. Serà l'obra de major envergadura d'aquest primer pack, i es perllongarà durant pràcticament mig any. La inversió serà de més de 170.000 euros.

   

  Les tres obres menors dels cinc lots seran a La Salut, Bufalà i Mas Ram. Aquesta darrera, concretament, serà una actuació per millorar l'accessibilitat dels vianants al barri de Mas Ram, i compta amb una partida d'uns 86.000 euros, aproximadament. A Bufalà, el vial beneficiat està situat a l'entorn de la masia de Ca l'Andal; es tracta del passatge d'en Viñas, a on s'invertiran uns 30.000 euros.

   

  Les obres també recauran sobre el barri de La Salut, concretament sobre la seva part alta. Un dels lots està destinat a la segona fase de la reurbanització del carrer d'Isaac Albéniz, una part de la qual ja va ser reformada el passat mandat. Les obres podrien durar uns dos mesos i suposaran un cost de 94.000 euros, més o menys.

   

  Dignificació del lateral de l'autopista a Sant Crist

   

  Una altra de les actuacions més destacades és l'arranjament del tram de lateral de la C-31 al seu pas per Sant Crist, entre els carrers Coll i Pujol i Montserrat. Una reforma en la que el govern va insistir molt quan va anunciar el pla de xoc amb l'objectiu de dignificar un pas molt degradat a dia d'avui i que moltes persones del barri utilitzen.

   

  Es tracta d'una obra estimada en uns 170.000 euros, i que es podria perllongar uns 2 mesos. La idea és arranjar el passatge, amb el nom de carrer de l'Abat Escarré, asfaltar aquells trams en males condiciones i mantenir la via en un estat òptim. En qualsevol cas, es tracta d'un treball provisional, atès que l'objectiu, els propers anys, és que el lateral de la C-31 arribi fins al passeig de Sant Joan.