L’Escola Arrels-Esperança de Llefià inicia classes de xinès entre els més petits

  0
  xines.JPG

  02/11/2013 – El centre ha engegat aquest curs l’aprenentatge de la llengua xinesa entre els alumnes de P4 i P5 d’Educació Infantil.

  L’Escola Arrels-Esperança de Badalona ha iniciat aquest curs 2013-2014, entre d’altres novetats pedagògiques, l’aprenentatge de la llengua xinesa entre els alumnes de P4 i P5 d’Educació Infantil.

   

  Es tracta d’una experiència pilot a Badalona, que es planteja una hora a la setmana i amb la finalitat que els nens i nenes puguin adquirir a la llarga un vocabulari bàsic i coneixement de la cultura i tradicions que els pot facilitar establir relacions comercials en un món globalitzat com el que els tocarà viure, explica la direcció del centre.

   

  Es tracta d’una activitat obligatòria i, per fer-ho, l’Esperança ha cercat una mestra que s’ha format en Magisteri a Catalunya però amb arrels xineses, fet que “permet unir el millor de les dues cultures”, relata el director, Joan Masó. “Com que no hi havia material didàctic per aquestes edats, hem hagut de crear-lo o adaptar-lo a les nostres necessitats”.

   

  El centre assegura que les famílies ho veuen amb molt bons ulls i destaquen que és l’única escola de la ciutat que ho imparteix com a part del programa educatiu obligatori.