L’escola Baldiri i Reixac també podria perdre una classe de P3

  0
  baldiri.jpg

  08/05/2014 – A més del Pere de Tera, una altra escola del barri de Llefià podria passar de tenir dos grups a un de sol.

  La notícia va saltar primer a les comunitats educatives de les escoles Pau Picasso i Pere de Tera: totes dues podien perdre una línia de P3 de cara al proper curs. Tot sembla indicar, però, que el centre de Lloreda conservarà els dos grups actuals; el de Llefià, tot i no ser definitiu al 100%, sí podria patir la reducció. Ara, dies més tard, surt a la llum que una segona escola de la zona podria perdre una classe del primer curs d’Infantil. Es tracta del Baldiri i Reixac, situat a la frontera entre els barris de Llefià i La Salut.

   

  L’AMPA explica que, uns dies enrere, res feia pensar que l’escola pogués veure reduïda una de les seves classes de P3 i que, fins i tot, des d’Ensenyament es va afirmar que mantindrien les dues línies actuals. Menys d’una semana més tard, el propi Departament va avisar que el Baldiri passaria de dos grups a un. Les representants dels pares i mares relaten que ha estat molt sobtat i que no entenen la decisió, ja que acumulen prop de 40 preinscripcions.

   

  No ha estat aquesta l´única sorpresa que s’han endut les persones de l’escola badalonina. Segons expliquen, Ensenyament també els ha confirmat que, de moment, no s’instal·larà l’ascensor que estava previst ni es remodelaran les escales de l’edifici principial, unes obres que havien de tenir lloc aquest estiu i que formen part d’un procés de remodelació complet del centre acordat fa anys.

   

  Des de la regidoria d’Educació asseguren estar en converses amb la Generalitat per evitar el tancament, tant de la línia del Baldiri, que consideren necessària, com de la del Pere de Tera, però que encara no saben quin serà el resultat.