L’Espai Betúlia acull la presentació dels Premis Literaris Ciutat de Badalona 2013

  0

  10/12/2013 – La presentació s’efectuarà en dos dies: aquest dimarts, 10 de desembre i dijous 12 de desembre, en tots dos casos a les 19.30 hores.

  L’Espai Betúlia serà l’escenari de presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Badalona 2013. La presentació s’efectuarà en dos dies: aquest dimarts, 10 de desembre i dijous 12 de desembre, en tots dos casos a les 19.30 hores.

   

  Durant la jornada d’avui es presentarà el llibre guanyador del 13è Premi literari Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch. Es tracta de Guanya la dama, de Josep Fàbrega i Selva. També es donarà a conèixer el guanyador del 6è Premi literari de Teatre Breu Inicia’t, que en aquest cas ha estat Un torrent que era la mar, de Sebastià Portell i Clar. En l’acte hi intervindran Valentí Soler i Odile Arqué com a presentadors d’aquests llibres, respectivament, i els autors de les obres premiades.

   

  El dijous 12 de novembre es presentaran el guanyador del 26è Premi literari Països Catalans Solstici d’Estiu – Premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa, que enguany ha recaigut en La muntanya de les relíquies, del badaloní Joan Soler i Amigó; i el 15è Premi literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil que ha obtingut Andreu Martín Farrero amb Cicatrius de 1714. En aquesta ocasió els presentadors respectius seran Andreu Solsona i Marc Pastor i també estaran presents els autors de les obres premiades.