L’estranger denunciat per Albiol ingressa al CIE i pot ser expulsat de l’estat

  0

  12/07/2012 – El jutjat de Badalona ha decretat l'ingrés al Centre d'Internament per a Estrangers del senegalès de 36 anys detingut el passat cap de setmana i l'inici del procés d'expulsió de l'estat espanyol.

  El jutjat de guàrdia de Badalona va decretar ahir l’ingrés al Centre d’Internament per a Estrangers (CIE) del delinqüent multireincident d’origen senegalès domiciliat a Badalona que aquest cap de setmana passat va ser detingut per la Guàrdia Urbana quan intentava robar el cablejat elèctric de l’enllumenat públic al polígon industrial de Les Guixeres. El jutjat de guàrdia ha resolt també que la Policia Nacional iniciï el procediment per expulsar-lo del país.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, considerà “una molt bona notícia” la mesura adoptada pel jutjat de guàrdia. Garcia Albiol va destacar que el Govern municipal ha seguit molt de prop tot el procés que finalment ha comportat l’ingrés al CIE d’aquest delinqüent de 36 anys.

   

  El batlle ‘popular’ va indicar que el Govern municipal continuarà treballant en aquesta mateixa línia i que, cada cop que es detecti un cas de multireincidència semblant, s’actuarà de la mateixa manera, personant-se en les causes, ja que es tracta de situacions que creen alarma social.