L’exregidor del PP David Gómez es querella contra Albiol per injúries i calúmnies

  0
  gomez.JPG

  18/01/2013 – L'ara edil no adscrit a cap grup demana una disculpa pública i una indemnització de 100.000 euros per les formes amb les quals l'alcalde es va referir a ell després d'esclatar el cas d'extorsió de comerciants i d'obres irregulars.

  Després d'iniciar-se als jutjats, la passada setmana, el cas de la hermandad rociera L'Esperanza amb la declaració del regidor Miguel Jurado com imputat, ahir s'obrí un nou capítol judicial que arriba al govern municipal. L'exregidor del PP, David Gómez, presenta una querella per injúries i calúmnies contra l'alcalde Xavier Garcia Albiol.

  Ahir hauria d'haver tingut lloc la conciliació prèvia, en la qual Gómez pretenia demanar una disculpa pública per expressions com "mangante" o "treure les escombreries", que Albiol pronuncià en referència a l'edil ara no adscrit poc després de destapar-se el cas de presumpta extorsió comerciants i de les obres irregulars. El batlle, però, envià un document enlloc de presentar-se i, segons explica l'advocat de Gómez, això li comportarà "costs judicials".

  A la querella que presenta, David Gómez demana una "retractació pública" d'Albiol i una indemnització de 100.000 euros. A més, afegeix que l'alcalde hauria de respectar la mateixa presumpció d'innocència i "hauria de dimitir".

  Els litigis no cessen i demà s'enceta als jutjats la declaració dels dos comerciants que van denunciar el cas d'extorsió que implica a David Gómez.