L’Hospital Municipal compta amb una nova unitat territorial de fibromiàlgia

  0
  IMG_0134.JPG

  27/06/2017 – La nova Unitat d’expertesa territorial de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Barcelonès Nord i Baix Maresme atendrà a 420.000 persones.

  El passat dijous es va presentar la Unitat d’expertesa territorial de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Barcelonès Nord i Baix Maresme de l’Hospital Municipal de Badalona. Serà una unitat de referència per a una població de 420.000 persones i compta amb un equip multidisciplinari de professionals de l’atenció especialitzada i l’atenció primària.

   

  Està en marxa des del 15 de juny i es tracta d’una de les 18 unitats d’expertesa de Catalunya impulsades en el marc del “Pla d’atenció a les persones afectades per síndromes de sensibilització central”, presentat al maig pel Departament de Salut.

   

  Les síndromes de sensibilització central són un conjunt de malalties cròniques que limiten molt la vida de les persones que les pateixen i entre les quals destaquen la fibromiàlgia, la síndrome de fatiga crònica i la sensibilitat química múltiple.