Llovet: “Més que mai hem de confiar en el planter”

  0
  llovet banqueta charly.jpg
  09/07/2013
  El pivot verd-i-negre continua entrenant mentre negocia la seva renovació amb la Penya: "espero que arribem a un acord"

  El pivot del Fiatc Joventut, Nacho Llovet, ha passat parlat de la situació esportiva de la Penya i de la seva possible continuïtat a l'entitat verd-i-negre en declaracions als mitjans del club.

  Quin balanç fas, passat un temps, del que ha estat la temporada del FIATC Joventut?
  A nivell col·lectiu crec que hem fet una bona temporada, hi havien veus que deien que erem un equip justet, que patiriem i després s'ha vist una altre cosa. Hem sigut un equip que hem competit molt fort a casa, si que és cert que hem patit fora, però no hem patit si algú pensava en el descens. Això ens ha fet anar tranquils, i ho hem aconseguit, a casa hem competit bé, guanyant fins i tot a equips grans, fora hem tingut més dificultats per guanyar partits però en la majoria hem estat allà. Això és un senyal que el treball s'ha fet bé, jo valoro de manera positiva la temporada.

  Com ha estat la química de l'equip?
  Per segon any consecutiu, hem tingut molta sort amb els fitxatges realitzats, hi ha hagut bona sintonia d'equip, i això sempre ajuda ja que quan arribes a entrenar estàs més còmode i a gust, i això fa que les coses surtin millor. Això és una de les claus, hem tingut sort ja que tots ens hem implicat en l'equip.

  A nivell personal, com t'has trobat durant la temporada?
  Crec que he estat una mica irregular, hi ha hagut partits que he jugat més minuts, altres menys, han estat ratxes de partits. És cert que des de que va marxar Gaffney he tingut més minuts, tot i que reconec que m'hagués agradat tenir una mica més de continuïtat.
  He d'estar content, he donat un pas endavant per seguir la meva progressió i seguir creixent com a jugador per consolidar-me a la lliga Endesa.

  Va acabar la temporada però tu segueixes venint a treballar cada dia a l'Olímpic…
  L'estiu és llarg i no podem desaprofitar el poder treballar, personalment crec que no puc deixar de fer-ho ja que he de seguir millorant per seguir creixent, ja que encara hi ha molta feina a fer i ara a l'estiu és el temps per aprofitar-ho.
  Treballo l'aspecte físic, al no estar en temporada no anem tan carregats, ara és el moment de treballar aquest aspecte, tenir cura del físic per prevenir lesions i això és el que estic fent, em sento molt a gust i això és el que seguiré fent .

  Com serà el teu estiu?
  M'agrada combinar una mica el descans i els entrenaments, tinc clar que vull seguir entrenant per seguir millorant per tal d’aportar coses noves al meu joc. Tinc pensat tenir també un temps de descans però sempre pensant en arribar de la millor manera possible la temporada que ve.

  Com es presenta la temporada que ve, t'agradaria seguir a la Penya?
  Sempre he dit que estic molt a gust al Joventut, sóc conscient que les coses no son fàcils al Club. Fins fa una setmana no sabíem gaire, fins que el president va explicar la situació, encara no se sap res de l'entrenador, tot està una mica a l'aire. Estic parlant amb el club, estem negociant i espero que trobarem un acord.

  Se’n va Jordi Cairó que ha estat 17 temporades en el càrrec, i arriba Jordi Martí, que opinió et mereix el canvi?
  Jordi Cairó ha marxat per decisió pròpia, espero i li desitjo el millor, Si Cairó marxava, Jordi Martí era la persona adequada, porta molts anys al Club, portava el planter i ha fet un treball excepcional. S'ha demostrat que cada temporada les categories inferiors del Club estan al nivell més alt de totes les categories i campionats, sincerament no crec que hi hagi ningú al Club que conegui millor que ell la filosofia de la Penya. Ha estat un encert que Jordi sigui el director esportiu, estarà motivat i intentarà fer-ho de la millor manera possible per tirar l'equip endavant, seguint amb la filosofia i el que representa aquest Club.

  La clau de cara a la propera temporada serà jugadors del planter i dos bons estrangers?
  Som conscients de les limitacions que té el Club avui en dia a nivell econòmic, crec que més que mai és el moment per confiar en el planter, com es demostra sortint jugadors des de la base. Sincerament crec que és la solució per al Club, confiar en aquests jugadors que et donen bon rendiment amb una motivació extra ja que surten del Joventut, que és casa seva, aquests colors per a nosaltres signifiquen alguna cosa més que per als jugadors que vénen de fora. Això et dóna una oportunitat de tenir una mica més de diners per fitxar els estrangers que tinguin la millor qualitat i entre tots formar un equip que sigui competitiu.

  Que esperes de l'afició?
  Demano als nostres socis i aficionats que estiguin al nostre costat, ells són molt importants per a nosaltres, portem uns anys que ens mantenim pels partits de casa perquè l'afició és molt important per a nosaltres, donant-nos suport que ens donen forces per guanyar cada partit.
  Si que és cert que poden venir moments difícils, que patirem però amb ells al costat segur que ho tirarem endavant i això és el que volem. Ens sentim identificats i recolzats plenament amb la nostra afició.