Llum verd a la conversió en Societat Anònima Esportiva

  0
  NOTI.JPG

  19/06/2018 – Els socis del club escapulat aproven, per unanimitat, l'inici dels tràmits per a la seva transformació en SAE.

  Dimarts 19 de juny serà una nova data destacada en la més que centenària història del CF Badalona després que, en l'assemblea extraordinària convocada per aquesta entitat, els seus socis decidíssim aprovar els tràmits per a la seva transformació en Societat Anònima Esportiva. En l'acte, el president escapulat, Miguel Àngel Sánchez, va insistir a dir que aquesta és la via més adient perquè el club pugui funcionar adequadament en el futur. "Costa molt quadrar un pressupost quan el primer que et falla és l'Ajuntament de la ciutat. Per altra banda, hem tancat un cicle amb l'empresa que, fins ara, ens patrocinava (Tusgsal). I, finalment, tenim la massa social que tenim, que aporta menys del 3% del pressupost", va sentenciar per justificar que el model actual ja no és sostenible.

  Abans de la conversió definitiva, els socis del Badalona seran convocats per a dues assemblees més. La primera, prevista per abans del mes d'agost, mostrarà l'estat dels comptes del club de manera detallada. La segona, que se celebrarà abans de final d'any, convidarà a la massa social badalonista a participar de la compra d'accions. Com fixa la llei, els socis seran els primers a poder comprar participacions i, si després de dues rondes no es cobreix tot el capital, podrà entrar capital de fora. Aquest serà, sens dubte, el punt clau perquè el pas cap a la SAE es faci de manera correcta. Segons va revelar el soci, i exdirectiu, Justo Alarcón en l'assemblea, ja hi ha hagut inversors que s'han posat en contacte amb el club. Caldrà, doncs, que la directiva de Miguel Àngel Sánchez, que va rebre la confiança per seguir al capdavant de l'entitat amb la unànime aprovació de la SAE, sàpiga triar bé.

  L'assemblea del Badalona també va aprovar la constitució de la Fundació que gestionarà el futbol no professional del club, així com la modificació dels seus estatuts, per tal d'adaptar-los als requeriments d'esmena realitzats pel Registre d'Entitats Esportives de Catalunya, a la normativa esportiva vigent i a l'actual situació del club.