Llum verd al conveni; encara no a la subhasta de l’avinguda de Navarra

    0
    estadiCFBadalona.jpg

    20/06/2014 – Per fi. Després de diversos ajornaments i d’uns dies d’incertesa el ple municipal de l’Ajuntament ha aprovat per unanimitat el conveni amb el Club de Futbol Badalona.

    20/06/2014 – Per fi. Després de diversos ajornaments, i d’uns dies d’incertesa, el ple municipal de l’Ajuntament ha aprovat per unanimitat el conveni amb el Club de Futbol Badalona,  que ha de desbloquejar definitivament la construcció d’un nou estadi municipal. El nou conveni és un adequació del que es va signar el 2005, adaptant als nous temps sobretot les xifres econòmiques. Comportarà una subvenció anual de 100.000 euros pel foment del futbol base escapulat, així com el trasllat i  la utilització preferent de l´actual camp situat al Torrent de la Batllòria, que haurà de ser remodelat, mentre duri la construcció del nou estadi. A priori les previsions apunten que el nou recinte hauria de ser una realitat el 2017, però caldrà veure si finalment es compleixen tots els terminis. S’ha de tenir en compte, a més, que ara queden per tancar els tràmits de la subhasta dels terrenys de l´avinguda de Navarra, d’on han de sortir els recursos econòmics per construir el nou estadi i també per fer part de les obres d’arranjament de l’actual camp de Montigalà. Aquests tràmits no s’han aprovat ara, sinó que la intenció és fer-ho en el pròxim ple ordinari, el 30 de juny.

    Montigalà no estarà llest per a la pretemporada. Tenint en compte l’endarreriment que ha patit tot el procés d’aprovació del conveni, tot fa pensar que el CF Badalona haurà de començar la pretemporada, la segona quinzena de juliol, en un altre terreny de joc (s’especula amb el camp de Pomar). A Montigalà s’hi han de fer diversos treballs d’adequació, alguns dels quals estan pendents d’obtenir recursos de la subhasta de l’avinguda de Navarra, i es fa difícil  que tot plegat estigui llest a temps. Entre els treballs que s’hi han de fer hi ha traslladar la gespa que hi ha actualment a l’avinguda de Navarra, millorar la il·luminació i també fer alguns arranjaments en el perímetre, a banda de posar graderies.