“L’objectiu és la màxima categoria possible amb joves que siguin de Bufalà”

  0
  20171014_155912.jpg

  La UE Bufalà d'Àngel Fernández i Carlos Romero ha iniciat aquest curs el seu tercer any de vida. Després de desaparèixer l'amateur al CF Bufalà fa tres anys, la nova entitat badalonina espera ser una primera sortida amateur per als joves del futbol base del barri. Aquest curs, el primer equip milita al grup 16 de Quarta Catalana, i ha iniciat la temporada amb tres victòries consecutives i una derrota. 

   

  Coneixem la trajectòria d'Àngel Fernández

  La UE Bufalà és la meva primera experiència en una banqueta. La temporada anterior vaig agafar el timó de l'equip i aquest és el segon curs. Anteriorment vaig jugar sis campanyes al CF Bufalà, el club del barri.   

  Per aquest motiu, hi ha més estima a l'equip?

  Sí, i tant. Hi ha un sentiment més pròxim al club i l'estima és més forta.   

  La UE Bufalà és una entitat molt jove, com es va fundar?

  La directiva del CF Bufalà va posar punt final a l'amateur fa dues temporades. Arran d'aquesta pèrdua, dos voluntaris van iniciar el nou projecte de la UE Bufalà, on únicament tenim el primer equip. Aquesta serà la tercera temporada.   

  L'objectiu del club es donar sortida als jugadors que finalitzen etapa de formació al CF Bufalà?

  Aquesta és la nostra intenció. Un club com el CF Bufalà no podia continuar sense tenir un amateur i per aquest motiu va sorgir la UE Bufalà. La finalitat de l'entitat és formar un equip amb jugadors formats al barri. Actualment disposem de sis jugadors que van jugar al CF Bufalà. N'hi ha bona relació entre les dues entitats.   

  Quina meta tenim a nivell esportiu?

  El 'cholismo' és la nostra filosofia. Anem partit a partit i volem arribar a final de temporada amb aspiracions ambicioses. Volem arribar a les darreres 8 jornades amb opcions de tancar la lliga entre els cinc primers classificats. A més a més, aspirem a la màxima categoria possible amb joves que siguin de Bufalà.    

  Quines modificacions ha patit la plantilla?

  Tenim dotze renovacions i nou jugadors que han arribat al club. Necessitàvem una renovació de la plantilla en joventut i hem incorporat futbolistes joves. També hem prioritzat el compromís amb el club.   

  Trobeu un hàndicap no tenir categories inferiors?

  Ens agradaria poder tenir una fornada de categories inferiors. D'aquesta manera motivaríem els joves del planter perquè tinguessin l'oportunitat de debutar amb el primer equip i les aspiracions dels joves fossin més ambicioses.   

  Tres victòries en tres jornades disputades i una única derrota

  Hem de ser realistes i tocar de peus a terra. La jornada anterior jugàvem contra un rival que encara no havia patit cap derrota.