L’oferta educativa de Badalona i les universitats de l’entorn es donen cita a l’Escorxador

  0
  fira ensenyament.jpg

  16/02/2017 – La setmana vinent se celebra la 5a edició de la Fira de l'Ensenyament, amb una cinquantena d'expositors i originals iniciatives i activitats.

  El Centre Cultural l’Escorxador acollirà els dies 16 i 17 de febrer la 5a Fira de l’Ensenyament de Badalona amb l’objectiu de donar a conèixer als estudiants l’oferta educativa i acadèmica existent a Badalona i a les ciutats de l’entorn. La 5a Fira de l’Ensenyament mostrarà l’oferta existent en cicles formatius, universitats, programes de formació i inserció, escoles d’adults i formació complementària, amb la voluntat de convertir-se en un espai d’orientació i de trobada per a tot l’alumnat de secundària, les seves famílies i per a les persones interessades a iniciar, continuar o complementar la seva formació.

   

  Hi haurà una cinquantena d'expositors, un cicle de xerrades on s'explicaran les diferents especialistes d'estudis i moltes activitats desenvolupades per l'alumnat de cicles d'estètica, perruqueria, l'escola de música o batxillerat artístic. També es podran gaudir dues iniciatives com són la 'Human Library', un espai de conversa entre professionals en actiu i alumnat, i el 'Speaking Corner', una xocolatada lingüística per intercanviar idiomes amb persones natives.

   

  La fira tindrà lloc el dijous 16, de 9 a 19h, i el divendres 17, de 9 a 14h.