L’oposició exigeix la investigació del mediàtic ‘cas Jurado’

  0
  Miguel Jurado (AJB_MITJA).jpg

  Davant del silenci del govern municipal i del ressò als mitjans i a Twitter de les suposades col·lectes, l'oposició anuncia que demanarà una comissió d'investigació.

  L’afer sobre les possibles col·lectes de la Guàrdia Urbana que va veure la llum el passat dimarts ha creat en dos dies una gran esfera d’opinió pública dins de Badalona i ha superat les fronteres locals informativament parlant.

  Diversos mitjans, com ara el diari 20 Minutos, Catalunya Ràdio o el web Menéame s’han fet ressò de la polèmica qüestió. En l’àmbit de les xarxes socials no va tardar en estendre’s i a Twitter, el hashtag #casJurado, nom amb el qual l’han batejat els tuiters badalonins, és des d’ahir el tema més comentat i denunciat a Badalona.

  Mentrestant, la veu del govern local no ha donat cap informació més a banda del creuament de contrarietats entre el regidor Miguel Jurado, que atribueix les col·lectes a l’Associació Esportiva de la Guàrdia Urbana de Badalona, i la pròpia associació policial, que es desmarca fermament de l’assumpte.

  El silenci més enllà de les esmentades declaracions oficials i no agraden a cap grup municipal de l’oposició, que des del primer moment han denunciat la situació i que, a falta d’un esclariment, han anunciat la voluntat de demanar durant el proper ple ordinari la creació d’una comissió per investigar el cas.