j23 ubsa b.JPG

16/04/2014
    Els adrianencs es van acabar imposant a la Minguella B amb un 14 a 4 final

L'UBSA B va ser el vencedor del derbi vital que es disputava amb la Minguella B per evitar el descens directe.

Els de Toni Aragón van fer un esprint al tram final del partit, que els va valdre una victòria amb valor doble. Amb aquest triomf,.només una catastròfica combinació de resultats podria enviar als adrianencs a 3a sense promocionar

La Minguella B per la seva banda, va deixar escapar una oportunitat per agafar 2 partits d'avantatge respecte el Cic, que ocupa la plaça de descens directe.

El partit va ser molt igualat durant els 40 minuts amb moltes alternances en el marcador. Els locals es van avançar en els primers compassos, pe`ro mica a mica la Minguella B va anar dominant el partit per igualar-lo, i posar-se per davant a l'últim quart.
    però, Javi Ruiz va estar molt encertat, i amb un 3+1 als últims instants, els adrianencs van etzibar un 14 a 4 final que va ser decisiu.

Després de l'aturada l'UBSA B visitarà la pista del Sese B diumenge 27 a les 16h i la Minguella B rebrà el Martinenc diumenge a les 19:30.