L’Ubsa li pren el liderat al Sant Josep

0
    36

8/2/2016.- En un partit intens i igualat 4 triples consecutius de Rubén van trencar el partit. Tot i la derrota, els parroquials van recuperant la seva millor versió.

El Sant Josep va sortir molt intens i concentrat per no deixar l’Ubsa sentir-se còmode al seu camp.  La defensa i el ritme els va permetre córrer i anotar amb més facilitat i van posar-se per davant, 17-21.

Al segon quart, l’Ubsa va pujar la intensitat i algunes pèrdues de pilota els van permetre empatar el partit al descans a 37. La igualtat i la intensitat segueixen a la represa, però la circulació de pilota dels groc i liles comença a ser més lenta i els costa més anotar.

Els locals van entrar al parcial definitiu amb 4 punts d’avantatge, però el Sant Josep aconsegueix empatar a 61 i tornen les bones sensacions. Però un parell d’errors defensius van donar ales a Rubén, que amb 4 triples consecutius van obrir una escletxa que seria definitiva.

El Sant Josep va intentar reaccionar, però en un final trepidant i amb el camp ple a vesar, els tirs lliures van acabar de sentenciar. Tot i la derrota, es va tornar a donar un pas endavant, lluny de l’equip que va perdre la final de Copa contra els adrianencs.

Toca seguir treballant per seguir a dalt i recuperar el liderat, començant per diumenge a les 19.30h en la visita del Bisbal Bàsquet.

La Minguella agafa aire amb la victòria contra el Sedis. Era un partit clau contra el cuer i els blaus es van guanyar de 20 punts, 62-42. L'equip es va conjurar per sumar un triomf vital i sempre va anar per davant al marcador.

A l'últim quart van arribar als 15 d'avantatge, però el rival no es va rendir i van haver de treballar fins el final. A més, van guanyar l'average. Una victòria que ha de servir per agafar impuls i sortir de la zona perillosa. Dissabte visiten una de les pistes més complicades del grup, la del Boet.

El Círcol, per la seva banda, va perdre a Mataró. Els locals van començar més intensos i es van posar per davant. Però el Círcol va reaccionar i li va donar la volta al marcador amb idees més clares en atac i encert des de fora, 20-22.

La bona circulació de pilota va seguir al segon quart, però sense aprofitar els tirs alliberats. Només van anotar 9 punts en aquest parcial i el Mataró ho va aprofitar per arribar al descans per davant al marcador, 37-31.

La sortida de vestidors va ser més intensa i amb un 0-5 el marcador es va tornar a ajustar. Però el desencert va tornar a aparèixer i en 5 minuts no van anotar cap punt, desaprofitant bones defenses. Els locals tampoc estaven inspirats i el tercer quart acaba 46-41.

Al parcial definitiu, van seguir els problemes per anotar i es va sumar el cansament, amb només 8 jugadors del primer equip. El Mataró, un rival més dur, ho va aprofitar per marxar de 13 punts. Al final 64-51 en un partit més igualat del que diu el marcador.

El proper diumenge partit clau pel Círcol, diumenge a La Plana a les 19.30h. Reben l’Alpicat, rival empatat a 6 victòries. Guanyar és vital perquè el descens quedaria massa a prop.