L’UBSA s’endú el festival anotador (101 a 98)

0
    23
    DSC_0184.JPG

17/04/2014
    Els adrianencs van estar molt bé al davant contra l'Artés, que va tenir opcions tot i anar perdent de 10 a falta de poc més d'un minut

L'UBSA va acabar sent el que més punts va anotar en el festival anotador contra l'Artés

Els de César Sanmartín van tenir moments de joc brillants, combinats amb d'altres en que l'equip es va despenjar. Al final però, tot i un cúmul de despropòsits, els adrianencs van sumar el triomf, mantenen vives les petites esperances d'evitar la permanència i miraran de tenir el camp a favor en cas de jugar-la.

La sortida de l'UBSA va ser la millor de tota la temporada. Amb 7 triples en el 1r període, amb menció especial per Bartu que en va acabar fent 7, van obrir un important forat de 14 punts (29 a 15).

Al 2n quart però, els locals es van relaxar massa, i l'Artés li va ornar el parcial marxant fins i tot per davant en el marcador. Portella i Sensat eren els referents dels del Bages també amb molt d'encert exterior (48 a 49).

A la represa, l'UBSA va tornar a imposar el seu ritme, amb molta activitat als dos costats de la pista, i va ampliar la diferència fins els 10, pensant fins i tot en recuperar l'average.

A falta d'1:10 els de Sanmartín guanyaven per 10 , però 3 triples seguits de l'Artés van posar la por al cos als adrianencs. De fet, els visitants van tenir un triple de Portella per empatar, però la pilota no va entrar, i el partit es va acabar decidint a la línia de tirs lliures.

Bartu, autor de 23 punts amb un 7 de 10 en triples i 25 de valoració, i Pol Farrés, que en va fer 11 i 10 rebots per 20 de valoració, van ser els més destacats. El proper partit de l'UBSA serà, si no hi ha cap canvi, dissabte 26 a les 19:30 a la pista del Vic.