Maldonado: “Arribem als últims quarts amb molta energia”

  0
  Nº 10.JPG

  14/10/2012

  L'entrenador verd-i-negre està content perquè "l'equip va a una" i considera que la clau ha estat que "al tercer quart nosaltres hem seguit anotant de 3 i ells només des del tir lliure".

  L'entrenador verd-i-negre, Salva Maldonado, s'ha mostrat "content" per la victòria contra l'Assignia Manresa i "perquè l'equip va a una".

   

  Maldonado ha destacat especialment l'encert des del triple -15 de 27 intents- perquè "ens ha permès produir en un moment que hi havia molta gent a la zona i ens costava aixecar pilotes prop de la cistella".

   

  Pel tècnic adrianenc, la diferència ha estat en la constància. "Al tercer quart nosaltres hem seguit anotant de 3 mentre que ells només ho han fet des del tir lliure", explicava Maldonado, que només ha lamentat uns últims minuts en què "l'equip ha jugat amb poc control".

   

  Maldonado ha felicitat Ehambe "més que per l'encert, perquè no ha perdut la confiança" tot i avisar, com va fer amb Quezada a la primera jornada, que "no sempre el veurem així".

   

  Per últim, l'entrenador verd-i-negre ha reconegut que en aquest inici de temporada, "l'equip està fent molt bones segones parts arribant al final del partit amb molta energia".