Maldonado: “Aspirem a ser el millor equip dels de la nostra lliga”

  0
  maldonado1.jpg
  27/09/2013
  El tècnic verd-i-negre ha tornat a remarcar que l'equip té "molt de recorregut per davant" i que la filosofia de joc els farà córrer i tirar de 3 perquè "en el bàsquet actual és la manera d'arribar als 80 punts"

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha repassat la situació del primer equip verd-i-negre a falta de dues setmanes per començar la competició oficial. 

  El tècnic adrianenc ha explicat que "no és fàcil marcar-se objectius amb un pressupost tant ajustat", i en aquest sentit ha remarcat que l'equip aspira a "ser els millors dels de la nostra lliga".

  Maldonado ha tornat a destacar que "tenim un equip jove amb molt de recorregut per davant", i alhora ha demanat "paciència, tant pels joves com pels que venen de fora", tot i que avisa que de moment "la barreja entre joves i veterans l'estem portant molt bé".

  Pel que fa a l'estil de joc, el mister verd-i-negre ha revelat que tornaran a intentar practicar un "joc ràpid, perquè en el bàsquet actual o corres i tires de 3, o costa molt arribar als 80 punts"

  Maldonado també ha tingut paraules sobre el relleu a la posició de base, en la que la Penya ha perdut a Oliver i aposta per la jove parella Cochran-Vives. "És una posició de risc, peró acceptem el risc", declara, "crec que tindrem una bona parella en aquesta posició".

  Per últim, i encara guardant relació amb els moviments d'estiu que han renovat a varis jugadors per dues temporades, Maldonado ha expressat el seu desig de que "la temporada que ve no haguem de tornar a començar de 0".