Maldonado: “El Caja Laboral ha fet canvis però segueix sent molt competitiu”

  0
  maldonado2.JPG

  20/10/2012

  L'entrenador verd-i-negre creu que "hem de fer un partit molt bo, com el de la temporada passada, i fent-ho molt bé, haurem de buscar les nostres opcions de guanyar".

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha analitzat el partit de demà contra el Caja Laboral. "Han fet canvis però segueixen sent molt competitius", explica el tècnic verd-i-negre que creu que "a Gran Canària van jugar de forma molt madura".

  Maldonado ha ratificat el missatge que surt aquesta setmana del vestidor i que s'assembla molt al dels dies anteriors al partit de l'Unicaja: "Hem de fer un partit molt bo, com el de la temporada passada, i fent-ho molt bé, haurem de buscar les nostres opcions de guanyar".

  Per l'entrenador de la Penya, el joc interior dels vitorians "està sent molt important perquè els permet llançar de fora amb molt bon percentatge".
  De fet, diumenge s'enfrontaran els dos equips amb millor percentatge de triple de la lliga, una arma que Maldonado ha tornat a qualificar de "necessària per no ser previsibles" i que encaixa amb la forma de joc del Joventut: "defensar, córrer i tirar de 3 sempre que puguem".

  L'adrianenc ha valorat l'estat de dos dels seus jugadors. El primer és Tony Gaffney, que ha començat la temporada molt intens i que segons Maldonado "si l'últim partit va repartir 7 assistències és perquè ha entès bé el nostre joc".
  L'altre ha estat Pere Tomàs, del que ha avisat que "encara no està al 100%" tot i que "està evolucionant i amb el ritme dels entrenaments ja està millor físicament".