Maldonado: “Ens va faltar alguna aportació ofensiva a part de la l’Oliver”

  0
  46
  201213_SEV_JOV_20.jpg

  07/04/2013

  El tècnic verd-i-negre ha remarcat que "necessitem més jugadors que puguin arribar al tram final endollats"

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha lamentat la derrota del seu equip a la pista del Cajasol en la que "ens va faltar alguna aportació ofensiva a part de la l'Oliver".
  El base de Terrassa va fer 28 punts, però va estar poc secundat pels seus companys, als que els va costar anotar en el tram final.

  "No vam aconseguir desempallegar-nos d'ells i amb el cansament vam arribar justets", apunta Maldonado, que tot i això creu que "l'equip va estar en la línia de competir".

   

  El tècnic verd-i-negre ha destacat la falta d'un altre referent ofensiu abans que la nova derrota en la batalla pel rebot "en la que patim i patirem".
  "Necessitem més jugadors que puguin arribar al tram final endollats", especifica l'adrianenc que diu que la resta d'exteriors "haurien d'aportar alguna cosa més però els costa molt".

  Maldonado, com ha passat en altres ocasions, ha evitat parlar del Play Off perquè "en el tram final, quan tothom es juga alguna cosa, cal arribar amb l'equip compacte i de pujada, però el dia a dia no ens ho està permetent".

  No obstant, el tècnic ha manifestat que d'aquí al final de la temporada "vull que l'equip lluiti, i ahir ho va fer", ha sentenciat.