Maldonado: “Ha estat un dels millors partits en defensa”

  0
  JOV-ZZA (22).jpg

  13/04/2014
  El tècnic ha felicitat la feina al darrere dels seus jugadors i destaca que l'equip "ha disfrutant" treballant

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado s'ha mostrat "molt content" per la victòria del seu equip contra el Cai per 87 a 52. 

  El tècnic verd-i-negre, que avui feia 55 anys, ha destacat la feina defensiva de l'equip com una de les claus del triomf: "al darrere hem fet un dels millors partits de la temporada, amb consistencia i no cometent moltes errades defensives". 

  L'adrianenc considera que avui l'equip s'ho ha passat bé a bàsquet i que "quan tens el punt de disfrutar treballant al darrere i tens recompensa al davant vas recollint els fruits". 

  Maldonado també ha parlat de les opcions de Play Off i de com afrontarà l'equip aquesta aturada de 15 dies sense jugar cap partit oficial. "Si som forts a casa seguirem en aquestes posicions. Ens ho jugarem tot en aquest gruix de 5 partits en 14 dies. Si som capaços d'arribar-hi bé, i els veterans arriben amb forces, tindrem opcions", ha declarat. 

  Sobre els 15 dies sense competir perquè s'aplaça el matx contra el Madrid degut a l'Eurolliga, el tècnic verd-i-negre ha explicat que l'equip treballarà fins dimecres jugant algun partit amistós contra un equip ACB, que després pararà uns dies i treballarà de cara al matx contra els canaris a partir de la setmana que ve. "Em consola pensar que el Gran Canària també haurà hagut de parar. Espero que aquesta aturada ens vagi bé per agafar embranzida", ha sentenciat.