Maldonado: “Han estat molt més equilibrats que nosaltres”

  0
  103175_6_104802_6.jpg

  27/04/2014
  El tècnic verd-i-negre ha reconegut la superioritat del Gran Canària però ha felicitat els seus jugadors perquè "en un dia sense estar encertats excepte al tram final, no ens hem entregat i hem tingut opcions de guanyar"

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha lamentat la derrota del seu equip contra el Gran Canària en el que considera que ha estat "un bon partit". 

  El tècnic verd-i-negre creu que els insulars "han jugat molt millor que nosaltres, han estat molt més equilibrats i han sabut aprofitar l'experiencia dels seus jugadors, que de vegades ja saben buscar situacions en les que castiguen molt". 

  Tot i la derrota, l'adrianenc ha felicitats als seus jugadors perquè "en un partit en el que no hem estat gairebé excepte en el tram final, l'equip ha lluitat no s'ha entregat i s'ha ficat de nou en el partit mantenint les opcions fins el final". 

  Maldonado ha reconegut que "estava intranquil per com ens podia afectar l'aturada i hem estat nerviosos, erràtics amb mals percentatges i ansietat". 

  Per últim, ha parlat de l'homenatge i de l'ambient avui a la grada de l'Olímpic, que "ha estat excel·lent". "Ja veuré els vídeos, però sense haver-ho pogut veure m'has semblat que era increïble", ha apuntat. 

  En referència a les paraules de Pedro Martínez, que ha assegurat que si la Penya hagués pogut retenir el talent que ha format els últims anys podria estar lluitant per guanyar la Copa d'Europa de nou, ha declarat que "potser no tinc una idea tant pensada com ell. El club està mirant de tornar a agafar oxigen, refer-se amb la filosofia de treure i mantenir jugadors i de treballar per anar agafant els fruits"