Maldonado: “La fe mou muntanyes”

  0
  maldonado gesticulant charly.JPG

  24/03/2014
  El tècnic verd-i-negre va elogiar la reacció dels seus jugadors i va destacar que entenguessin que la victòria passava per la defensa i esperar el millor moment

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, es va mostrar molt content per la victòria del seu equip ahir a Màlaga per 58 a 60 després de remuntar 18 punts.

  "La feu mou muntanyes", afirmava el verd-i-negre als micròfons de ràdioB en acabar el matx, "l'equip ha cregut i els jugadors ho van vist clar", va afegir. 

  Per Maldonado, les claus del partit van ser la defensa, i que l'equip entengués que havia de seguir treballant per esperar el seu moment. "Deixar l'Unicaja en 58 punts diu molt de la nostra defensa i també del nostre treball", declarava l'adrianenc, que va destacar que al final del 1r quart "hem entès que tot i no ficar havíem de defensar i esperar la nostra oportunitat". 

  La opció va arribar a la represa en la que el FIATC Joventut va fer "un dels millors quarts de la temporada". "Hem canviat, hem recuperat boles i hem fet 28 punts", apuntava el tècnic. 
  Tot i això, assegurava que la feina de vegades no te recompensa final, i que "ficar la última no sempre passa". 

  Aquest cop Maldonado va dedicar paraules a alguns jugadors propis, sobretot als veterans que "han estat excepcionals". 
  "En Miralles ens ha donat molt de caràcter al 3r quart, ha començat anotant i ha seguit amb confiança, mentre que en Kirksay ha fet un 3r quart excel·lent, i l'última mereixia ficar-la", va apuntar. 

  El triomf deixa als verd-i-negres en posicions de Play Off al acabar la jornada, un objectiu del que cada cop ja se'n parla més. "El Play Off passa per casa", sentenciava l'adrianenc. "Si guanyem els partits de casa hi serem i sinó tirarem per terra la bona feina feta fins ara", va concloure.