Maldonado: “L’aturada ens va allunyar del Play Off”

  0
  maldonado empanat charly.JPG

  26/05/2014
  L'entrenador del FIATC Joventut va valorar el final de campanya de l'equip i va explicar que a partir de dimecres començarà a planificar el proper curs

  L'entrenador del FIATC Joventut va valorar el final de campanya de l'equip i va explicar que a partir de dimecres començarà a planificar el proper curs

  Sobre el partit: "Ha estat un bon partit entre dos equips que no es jugaven res però que han anat a guanyar. Globalment hem fet un bon partit. A la primera part hem estat molt be ofensivament i al 3r quart em recuperat les sensacions en defensa d'abans de l'aturada. Al final hem patit amb la seva zona i hem deixat de ficar de 3m, però globalment hem fet una bona feina. He de felicitar l'equip pel treball. Avui hem tingut premi desprès de molts finals igualats. Crec que és un bon final per tothom, pel club pels jugadors i l'afició. Ara toca gaudir-ho"

  L'aturada va allunyar l'equip del Play Off? "Sí, abans d'aquelles 2 setmanes sense jugar anàvem molt bé i vam perdre el to. El que es va demostrar es que quan tinguéssim temps per entrenar tornaríem a trobar les sensacions. Del València hem preparat 0. Era qüestió de recuperar el nostre equip i s'ha demostrat que entrenant l'equip millora i competeix contra qualsevol. 
  Això, el treball, i que l'equip s'hagi aixecat després de 7 o 8 garrotades té merit. Això només ho fa un equip que va en bon camí i que juga com un equip. Vull destacar la feina dels veterans per mantenir aquesta sensació i aquest treball dur del dia a dia. Això als jugadors més joves els ha servit molt. Gairebé aconseguir-ho ha de motivar, sobretot als joves, a seguir treballant.

  Sobre la propera temporada: "Ara és moment de viure el present i a partir de dimecres parlarem les coses amb calma, mirant de saber amb què disposem, qui segueix i qui no. Crec que no estarem tant malament com l'any passat a finals de juliol . Una altre cosa son les opcions que tinguem i el camí que prenem. Intentarem prendre desicions amb calma i mirant de mantenir la filosofia que estem tenint i de donar continuïtat a aquest tipus de treball i de jugadors, que estiguin involucrats i intentin arrelar.

  Sobre la seva continuïtat: "A la vida no hi ha res segur. Quan acabi la temporada, com faig cada any, m'asseuré amb qui toca i ho valorem tot. Mirarem quines possibilitats hi ha. En principi tot va be, però tenir contracte no vol dir que sigui un lligam. La relació es bonissima amb el club, i per la part que toca amb l'equip estem estables. Suposo que per la part federativa tenen una gran feina però nosaltres estem treballant a gust i cobrant".