Maldonado: “No em preocupa tant el Barça com retrobar sensacions”

  0
  MAN-JOV (18).JPG

  19/10/2013
  El tècnic verd-i-negre espera veure un equip "valent i agressiu" i aposta per un joc amb "molta intensitat, activitat i al límit" per competir contra els blaugranes

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha parlat del derbi de demà contra el Barça (12:30 per Esport3) del que ha dit que no li preocupa tant el rival sinó "retrobar sensacions" de la bona pretemporada verd-i-negre. 

  El tècnic adrianenc ha admès que al seu equip li va faltar "activació i intensitat" a Manresa i creu que és aviat per dir que aquest equip jove patirà lluny de l'Olímpic. "Fer la comparació amb l'any passat no crec que tingui massa valor perquè només hem jugat un partit i la temporada passada vam començar a camps difícils com Màlaga i Vitòria", ha matisat. 

  Tot i això ha reconegut que per molt que s'avisi de la diferència entre la pretemporada i la competició "hi ha camps que fins que no hi jugues no t'ho trobes".

  De cara al Barça, el rival de diumenge, Maldonado diu que s'han de centrar en la feina pròpia ja que els blaugranes "et poden treure del partit tant pel seu atac com per la seva defensa en només un quart". 
  "Ells van tirant de fons d'armari i esperen el moment fins que et castiguen", ha puntualitzat. 

  És per això que l'entrenador verd-i-negre va en la línia de "treballar en lo nostre i veure l'equip valent i agressiu". "Si ho fem, potser tindrem alguna oportunitat", ha explicat.

  Per competir contra els "centímetres, quilos i talent" del Barça, el tècnic només hi veu una fórmula: "molta activitat, intensitat, i jugar al límit". 

  Per últim, ha demanat a l'afició que ompli l'Olímpic tot i que creu que "després de 5 mesos sense veure bàsquet aquí i jugant contra el Barça, no calen més al·licients".