Maldonado: “Segurament m’he equivocat amb el cinc inicial”

  0
  maldonado4.JPG

  21/10/2012

  El tècnic verd-i-negre considera que "hem tingut massa problemes per guanyar aquí" i justifica l'entrada de Pere Tomàs al cinc inicial perquè "pensava que sortiria Nocioni d'aler"

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha lamentat que el seu equip hagi donat "massa facilitats" al Caja Laboral en un partit en el que "no hem trobat un equilibri entre defensa i encert exterior".

  Els verd-i-negres han encaixat un parcial inicial de 10 a 0 el dia que Maldonado ha canviat 4 peces del 5 inicial que havia repetit les tres primeres jornades.
  "Segurament m'he equivocat treient aquest cinc", explica Maldonado, que tot i això creu que els que han sortit "han tingut la oportunitat de fer alguna cosa i no han fet res".

  Pel tècnic adrianenc, "l'equip no ha gestionat bé les pèrdues" -n'ha regalat 6 en els 6 primers minuts-, i "no hem trobat el to defensiu, estant massa dubitatius. Hem tingut massa problemes per guanyar aquí".

  Maldonado ha parlat de Pere Tomàs, al qui ha tret d'inici perquè "pensava que Nocioni sortiria d'aler", i del qui creu que "encara li queda camí, però és una gran notícia que estigui amb nosaltres".

  Ara, segons l'entrenador de la Penya, "cal fer un anàlisi del partit i no preocupar-nos tant de la derrota sinó pel que hem de millorar".