Maldonado: “Signo arribar a 30 finals igualats”

  0
  salva.jpg

  03/11/2013
  El tècnic verd-i-negre ha lamentat la derrota però ha felicitat als seus jugadors per "l'energia i l'empenta" i ha tingut paraules de consol per Vives, que ha fallat un tir lliure vital a falta de 3,6 segons

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha felicitat als seus jugadors en roda de premsa per "l'energia i l'empenta que han posat". 

  El tècnic ha lamentat la derrota, però s'ha mostrat satisfet de la feina feta i creu que l'equip ·"ha de saber conviure amb els cara i creu". "Signo arribar a 30 finals igualats", declara l'adrianenc, que ha deixat ben clar que "mentre tinguem opcions de guanyar els partits serà una bona senyal".

  L'entrenador verd-i-negre ha parlat del cansament, com una de les claus de la derrota d'avui. "Ens han faltat idees clarividencia i una mica d'encert", analitza, "i al final ens ha pogut massa el cor i hem estat una mica massa revolucionats".

  Maldonado no ha volgut entrar en cap tipus de polèmica arbitral pel poc número de faltes del partit (32) com de l'Unicaja (12). 
  "Avui no hem aconseguit treure faltes per seguir sumant, i això ens ha pesat molt", ha comentat el tècnic. 

  També ha tingut paraules per Guillem Vives, que ha fallat el tir lliure que podria haver empatat el partit a falta de 3,6 segons. "Espero que li quedin moltes situacions com aquestes", ha explicat Maldonado, que diu que en aquests moments "hi ha alguna cosa bona".

  De Vives també ha comentat el temps que ha estat a la pista, ja que després de la victòria a sant Sebastià, Maldonado va afirmar que potser havia jugat massa minuts i havia arribat massa cansat. "El Nik ha començat a entrenar el dijous i ha tingut problemes a l'altre peu i l'Agustí també ha arrossegat molèsties. Que en Guillem jugui tant no és el més ideal però hem de pensar en el que es pot fer ara", ha conclòs.