Maldonado tornarà a comptar amb Savané

  0
  savane.jpg

  16/08/2012

  La Penya ha confirmat el fitxatge de Sithapa Savané (34 anys i 2,01) que tornbarà a coincidir amb Salva Maldonado. Savané compartirà posició amb Gaffney, Trias i Llovet.

  La Penya ha lligat el pivot senegalès, Sithapa Savané, que compta amb àmplia experiència en el bàsquet espanyol (12 temporades) i a l'ACB (9). Savané tornarà a estar a les ordres de Salva Maldonado, amb el que va coincidir 4 cursos a Gran Canària.

  El senegalès, de 34 anys, ha jugat les últimes 8 temporades al Gran Canària, però aquest any els insulars han incrementat el pressupost gràcies a una dotació del govern provincial i han decidit fer una plantilla més completa, sobretot en les posicions interiors. A Savané li han ofert ser 5é pivot, i el jugador, que encara es veu vàlid, ha buscat alternatives on es pogués sentir més útil. La temporada passada va promitjar 5 punts i 3 rebots en 15 minuts de joc.

  Savané compartirà posició amb Gaffney, Trias i Llovet, un jugador jove que pot aprendre molt del senegalès. Amb aquest fitxatge, la Penya compta amb 7 jugadors del primer equip. El vuitè serà Barrera, i si hi ha entesa, es guardarà una fitxa per Pere Tomàs. Cal fitxar, com a mínim, un aler més, amb l'avantatge que pot ser extracomunitari.