Mallet: “Abalde és l’home clau aquesta temporada”

  0
  la foto 2.JPG

  28/08/2015 – El base de Leesville preveu una temporada diferent de l’anterior i aposta per l’explosió de l’aler gallec com a gran actiu del grup.

   

  Podria ser el seu últim any en actiu i vol que sigui especial. Amb les baixes que ha patit la plantilla del FIATC Joventut, Demond Mallet és conscient que caldrà superar un període d’adaptació per tal d’establir les fites a assolir pel grup. El play maker ha tornat ‘renovat’ dels Estats Units. 

   

  “Les vacances han anat bé, sempre es fan curtes. He pogut estar amb els meus pares, el meu germà i el meu nebot. Quan toca tornar sempre és complicat perquè sóc una persona bastant familiar. Ha passat ràpid”, apuntava D-Mallet des de la Clínica FIATC Diagonal, abans de superar els controls mèdics de rigor.

   

  “Allunyar-me una mica del bàsquet m’ha anat bé. M’encanta aquest esport, però també està bé desconnectar i tornar amb una nova mentalitat per encarar bé la temporada”, apuntava també el base de la Penya.

   

  Sobre el curs esportiu que ara comença, Mallet es mostrava més realista que mai. “Aquesta temporada serà diferent. Alguns jugadors importants ja no hi són. Tenim menys experiència, però penso que la plantilla compta amb joves que saben com jugar i com guanyar”, destacava.

   

  Pel base, el bloc de Salva Maldonado té el bagatge suficient per competir contra tothom. “Vidal, Miralles, Suton, Llovet o jo mateix sabem què cal fer”, deixava clar el doble 0 del FIATC Joventut.

   

  Amb la sinceritat que sempre el caracteritza, Demond Mallet defensava que els joves hauran de demostrar la seva vàlua per tal de mantenir el nivell mostrat durant el curs passat. El base té clar quina pot ser la revolució de la Penya.

   

  “Abalde és l’home clau aquesta temporada. És el pròxim Rudy, el pròxim talent espanyol. Està destinat a fer moltes coses aquest any. Si juga més, a l’equip li anirà bé”, afirmava el jugador del FIATC Joventut.