Manel aterra a Badalona amb totes les entrades exhaurides

  0
  Manel1.jpg

  23/10/2013 – El grup barceloní presentarà al Teatre Principal el seu nou disc, 'Atletes, baixin de l’escenari', aquest divendres a partir de les 21 hores.

  El grup Manel arriba aquesta setmana a Badalona amb envoltat d’una gran expectació. El Teatre Principal estarà ple de gom a gom després que totes les localitats per a l’actuació d’aquest divendres, dia 25 d’octubre, a les 21 hores i dins el cicle “Nits d’Estrelles al Principal”, s’hagin exhaurit.

   

  El quartet barceloní presenta el seu tercer treball, anomenat Atletes, baixin de l’escenari, el disc d’or més fulgurant de la història del pop català, i que pivota del folk al pop, i fins i tot al rock, sense abdicar dels seus trets diferencials: cançons narratives que, darrere la seva aparent quotidianitat, amaguen un univers perfectament identificable.

   

  Després de sorprendre’ns amb Els millors professors europeus (2008) i de fer història amb 10 milles per veure una bona armadura (2011) -el dotzè àlbum més venut a Espanya el 2011- amb 60.000 còpies i un carrusel de guardons que, entre d’altres, inclou el Premio Ojo Crítico de Música Moderna (RNE); després d’oferir-nos més de cent cinc concerts en menys d’un any, els Manel tornen a Badalona amb el títol Atletes, baixin de l’escenari amb el qual, precisament, tornen a pujar-hi per presentar-lo en directe. Una gira que els ha portat a cites imprescindibles del circuit estatal de festivals i que no pot deixar de fer parada a Badalona en aquest nou cicle de música al Teatre Principal.