Manolo González avisa que les negociacions “seran lentes”

  0
  62
  Manolo Gonza¦ülez.jpg

  04/06/2016 – Miguel Ángel Sánchez i Manolo González treballen per incorporar nous futbolistes des del moment en què els que integraven la plantilla del Badalona 2015/16 saben quines són les intencions del club. "Hem temptejat algunes opcions", reconeix l'entrenador escapulat en conversa amb aquest diari

  Miguel Ángel Sánchez i Manolo González treballen per incorporar nous futbolistes des del moment en què els que integraven la plantilla del Badalona 2015/16 saben quines són les intencions del club. "Hem temptejat algunes opcions", reconeix l'entrenador escapulat en conversa amb aquest diari.

  "De moment, la resposta que hem trobat és positiva", afegeix abans d'advertir que "la competència serà forta". Manolo González subratlla, per altra banda, que negociar amb les noves incorporacions, per a un club amb les possibilitats econòmiques del Badalona, és un procés inevitablement lent. "A menys que siguis el Reus, o l'Hércules, les negociacions amb futbolistes són lentes", comenta en aquest sentit.

  Amb tot, el tècnic tampoc no està disposat a esperar més del que sigui necessari. De fet, aquesta és també la filosofia que el Badalona seguirà amb els jugadors que encara no han signat la renovació. En tot cas, encara que el Badalona no pugui competir econòmicament amb els principals clubs de segona B, sí que ofereix la garantia de cobrar al dia. A més, l'estrena de l'estadi és un al·licient que, ben segur, podrà seduir a molts futbolistes.