Manolo González és l’escollit per a la banqueta

    0
    MGonzález.jpg

    20/06/2014 – Manolo González, fins fa poc entrenador de la Muntanyesa, serà l'entrenador del Badalona en substitució de Piti Belmonte. D'altra banda, Javi Cuesta ha renovat com a tècnic del juvenil.  

    20/06/2014 – En l`àmbit esportiu, desencallat el conveni, serà el moment de començar a oficialitzar decisions. La primera, el nom del nou entrenador escapulat. Manolo González és l’escollit per ocupar la banqueta en substitució de Piti Belmonte i tot apunta que el fitxatge s’anunciarà oficialment molt aviat. González, que va deixar el Badalona el 2012 després de set temporades al juvenil, tornarà al club després del seu pas per la Muntanyesa, equip amb el qual ha estat a prop d’assolir l’ascens a la segona B. González haurà de fer l’equip amb menys pressupost, ja que el club té previst reduir-lo al voltant d’un 10%. Tocarà filar prim per confeccionar un equip competitiu amb menys recursos. De moment alguns jugadors ja han deixat el club, com és el cas del migcampista Sergio Maestre i del davanter Enric Gallego. Tots dos ja s’han compromès amb l’Olot.

    On les decisions van molt més avançades és en el futbol base.  El tècnic Javi Cuesta, que a final de curs ja havia expressat la seva voluntat de continuar, ja ha tancat la renovació per una temporada més i des de fa dies que està treballant intensament en la confecció d’una plantilla que ja està força perfilada. Només falten per tancar un parell o tres de retocs, que s’espera que es puguin enllestir durant la setmana vinent. Javi Cuesta afrontarà el repte d’intentar repetir la gran temporada d’enguany, en què els escapulats van estar lluitant fins a l’últim moment per les posicions de la copa del Rei. El juvenil del Badalona té previst tornar a la feina el dilluns 28 de juliol.