Marcel dóna un punt en el temps afegit

0
    25

08/10/2016 – El Badalona s'aferra a la imbatibilitat amb un empat aconseguit en el minut 93 a Vila-real. L'equip de Manolo González pateix de valent però, finalment, iguala el 2-0 que havia encaixat en els vuit primers minuts.

Dos cops en el tram inicial del partit van castigar un Badalona que no va sortir prou concentrat. El central Pau, rematant una acció a pilota parada, i l'habilidós Carlos Martínez van batre Morales per posar un preocupant resultat quan encara no s'havien jugat 10 minuts. El partit va canviar de rumb quan Aleix Coch va tenir la opció de retallar distancies, en un llençament de penal, i el seu xut va sortir alt. El central va esmenar la seva errada poc després, rematant a la xarxa un servei de cantonada i es va arribar a la mitja part amb un esperançador 2-1.

El Vila-real B va seguir tenint oportnitats i, de fet, hauria pogut sentenciar abans del xiulet final. Qui va marcar, però, va ser el Badalona. De nou Marcel Serramitja, sens dubte el davanter escapulat més en forma, va culminar un contracop de manera letal i, quan s'acabava el temps afegit, va posar el 2-2 definitiu.

Villa-real B: Cantero; Felipe, Mauro, Pau, Peris; Raba (Lazo, 72'), Larrea, Ramiro (Anton Shvets, m. 88), Cantalapiedra; Carlos Martínez y Carlitos López (Mario, m. 78).

Badalona: Morales; Moyano, Robusté, Aleix Coch, Rubén Canelada (Sandro, 51'); Sergio Maestre, Fran Grima, Toni Lao, Serramitja, Iván Agudo (Vinicius, 51') y Víctor García (Musa, 70').

Gols: 1-0, Pau (6'); 2-0, Carlos Martínez (9'); 2-1, Aleix Coch (31'); 2-2, Marcel Serramitja (943).

Àrbitre: Sureda Cuenca. Va amonestar als locals Cantero, Felipe, Raba i Antón; així com als visitants Toni Lao i Vinicius.