Marcel Roca: “haurem d’estar molt desperts i ser competitius”

  0
  DSC_0374.jpg

  30/08/2012

  El Cadet del Sant Josep es juga aquest cap de setmana l'accés a preferent contra el Lleida, el Mataró i el Prat. Només els 2 millors hi podran ser.

  L'altre dia explicàvem que pels equips de Copa Catalunya les vacances s'han escurçat perquè la competició s'avança dues setmanes al que era habitual.

  Alguns però, encara les han hagut d'escurçar més. Són els equips que han de jugar fases per saber a quina competició seran, i que a partir de demà divendres es juguen bona part de la temporada.

  El cadet del Sant Josep és un dels equips que haurà de passar per aquest tràngol, i a més ho farà en el "grup de la mort" d'aquestes eliminatòries en el que competirà per una de les dues places de preferent amb el Prat i el Lleida i el Mataró.

  Per aconseguir l'èxit ha començat ben d'hora a treballar, el 16 d'agost, de la mà d'un experimentat Marcel Roca, que avisa que caldrà estar "molt desperts i competitius" per guanyar la plaça.

  Roca està "prou content" de l'estat físic en que han arribat els jugadors que en la gran majoria han participat en campus de tecnificació a l'estiu, però explica que les fases han obligat a fer "molt treball a pista", i a apostar per "aspectes col·lectius del 5 contra 5. Aquests entrenaments tenen poc a veure amb el que farem durant la temporada".

  El tècnic parroquial assegura que "no tinc referències dels nostres rivals. El que m'interessa és arribar en les millors condicions a aquests partits de fases que marcaran el nivell competitiu de la temporada".

  El Sant Josep jugarà divendres a les 19:30 contra el Prat, dissabte a les 17h contra el Lleida i diumenge a les 19h contra el Mataró.