Massa càstig pel bon futbol (6-3)

0
    26

30/05/2014
    Els verds van competir durant 38 minuts pe`ro una errad arbitral va desmuntar les opcions de victòria

El Futsal Iris Badalona es presentava al Pavelló de l’Illa amb la difícil tasca d’intentar rascar punts contra el Sang Culé, 3r classificat, que es disputa la 2a plaça que li permetria l’ascens.

Amb un plantejament bastant ofensiu, el tècnic badaloní, Carles Ventura, deixava ben clar que el seu equip no es tancaria en defensa per fer passar el temps.

Una gran intensitat en la pressió combinada amb la defensa a mitja pista deixaven al Sang Culé bastant asfixiat en els primers minuts. Tot i aconseguir un gol per part de Genís, aprofitant una esquena dels visitants en el minut 4, els verds van mantenir la serietat en el seu joc i en la següent jugada, Santy tornava la igualada en el marcador després de culminar una treballada jugada d’atac.

La intensitat en la defensa dels de Casagemes frustrava tots els intents dels blaugrana per acostar-se a la porteria rival i en canvi patien a l’hora de defensar-se. Ñoño, molt entonat durant tot el partit, després d’una altra jugada d’atac, marcaria el 1-2 en el minut 8 deixant perplexos als barcelonins.
    Els visitants continuarien el seu ritme, tenint diverses oportunitats de cara a porteria, però, la mala sort complementada amb el joc dur dels rivals no ho permeteren i anaren al descans amb l’avantatge.

A la represa, va continuar el mateix diàleg que la primera part. Els verds pressionant i els locals mirant d’acostar-se a la porteria dels badalonins. Tanmateix, el desgast físic i la tensió van començar a desorganitzar el bloc defensiu verd i els barcelonins van començar a gaudir d’oportunitats. Pol marcaria el gol de l’empat al minut 32.

Tot i així, el resultat els hi era desfavorable pels jugadors del Sang Culé i amb el pas del temps anaren posant-se nerviosos cometent nombroses faltes i en una d’elles, Genís veia la segona targeta groga i era expulsat. Aprofitant la ocasió, el Futsal Iris sortir amb porter-jugador amb un clar avantatge de 5 contra 3, fent circular la pilota sense presses per aprofitar els 2 minuts i escaig que tenien fins que els barcelonins poguessin treure un altre jugador.

Víctor aprofitaria una passada al segon pal després d’una llarga i pacient jugada de 5 per tornar a pujar el marcador en favor dels verds en el 38’. Però, en la jugada següent, Jordi tornaria la igualada en el lluminós (3-3).

De nou els de Badalona van sortir amb porter-jugador i en una de les transicions arribaria la polèmica del partit i el gol local: Víctor, del Sang Culé, interceptava una passada alta amb la que no era xiulada per l’àrbitre i aprofitava per marcar a porteria buida en el minut 39.

Fins el moment els verds s’havien mostrat impassibles, però, el gol els hi va passar factura i es desorganitzar i en dues jugades similars consecutives, intercepció d’una passada, Jordi i Joaquim marcaven a porteria buida deixant el 6-3 definitiu al marcador.

Mal resultat pel joc que es va veure, el Futsal Iris Badalona va demostrar que es mereix estar molt més amunt en la classificació. El pròxim partit el disputaran contra el segon classificat, el Sant Joan de Vilassar, en el seu pavelló a les 18:15.