Més de 28 hores tocant un cotxe per guanyar un concurs

  0
  CttOvLzXgAA25tk.jpg

  03/10/2016 – El Centre Comercial Montigalà ha celebrat aquest cap de setmana un concurs en el que 20 persones competien per ser la que més aguantés enganxada al premi.

  Més de 28 hores han estat necessàries per trobar el guanyador del cotxe que el Centre Comercial Montigalà 'regalava' aquest cap de setmana a la persona que més temps aguantés amb la mà enganxada a la carrosseria del vehicle. Finalment, en Gerard ha estat el guanyador de l'original concurs amb el que el centre ha tancat el programa d'activitats del seu 25è aniversari.

   

  Des de divendres al vespre fins a la nit de dissabte, una vintena de concursants competien per guanyar un cotxe. El repte? Aguantar més que la resta de participants amb la mà enganxada al vehicle. Els membres del grup han anat caient poc a poc durant més d'un dia. A través de diferents proves de recompensa i d'eliminació, l'organització ha anat dinamitzant el joc.

   

  Dos concursants s'han enfrontat en el tram final del concurs. Després de 28 hores i 10 minuts, però, un d'ells ha defallit i el centre ha trobat un guanyador.