Més de 300 jugadors i 80 equips clouen la temporada al 3×3 del Círcol

  0
  DCJjIxaXkAAlA8t.jpg

  13/06/2017 – El club organitza una jornada de 12 hores de bàsquet a la Plana, amb pistes interiors i exteriors.

   

  El Círcol Catòlic va posar el punt final a la temporada 2016-2017 amb un dels seus tornejos més emblemàtics. L’entitat celebrava diumenge el 3×3 d’estiu, esdeveniment que va dur fins al cor de la ciutat a més de 300 jugadors i jugadores repartits entre 80 equips.

   

  El Coto, gràcies a la col·laboració de diverses empreses i de l’Ajuntament, va poder instal·lar pistes exteriors a la Plaça de la Plana per, d’aquesta manera, poder ampliar el ventall de partits simultanis.

   

  La jornada matinal la van copsar les categories de menys edat: des de l’escola de bàsquet fins a infantil. A la tarda va ser el torn dels més grans, amb els cadets, els júniors i els sèniors disputant-se els trofeus.

   

  Brooklyn Bruts (premini), Gotha Rockets (mini), Esclavos Team (infantil), Dgrau (cadet) i A mi Plin yo duermo con Pikolin (júnior/sènior) van ser els equips vencedors del 3×3 del Círcol.

   

  Més de 30 voluntaris van coordinar tots els partits del torneig i un total de 16 empreses s’hi van implicar. A banda de l’Ajuntament i de la FCBQ, Cotonifici, Farmàcia Gotzens, Tusgsal, Bonpreu, Vins Teixidó, Corominas, Score Tech, BBVA, La Fageda, Pastisseria Catalunya, la Sargantana Cooperativa, Baden, el BBB i Venus Gràfiques donarien suport al torneig.