Miguel Ángel Sánchez presenta el nou projecte

  0
  bdn.jpg

  10/07/2012 – El nou president del Badalona va voler comparèixer davant els mitjans per llegir un comunicat mitjançant el qual va voler introduir la nova junta directiva i la idea de club que aquesta nova junta vol implantar

  El nou president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, va voler reunir ahir a la tarda al BCIN als mitjans que segueixen l'actualitat escapulada per fer-los notori quin és el plantejament de la nova junta. Flanquejat per alguns dels seus companys de junta (a la seva dreta el vicepresident primer, en Francisco José González, a l'esquerra el vicepresident esportiu, Cándido Viana, i l'encarregat del futbol base, Ramón Díaz), el màxim dirigent del Badalona va repassar en poc més de sis minuts, mitjançant un discurs que ja duia preparat, tota l'actualitat escapulada i les novetats que la nova junta introduirà des de ja.

   

  Va començar la compareixença amb un missatge d'unió, integrador, mostrant un camí d'entesa i assenyalant que tothom era benvingut a participar en el nou Badalona. Sánchez va agrair el recolzament de tots els estaments, des del soci fins a l'administració. Va explicar que les línies mestres de les polítiques de la nova junta es diversifiquen en tres eixos: la construcció del nou camp, solidificar el futbol base i estabilitzar el pressupost. A més, va anunciar la intenció de signar un conveni amb l'Associació de Clubs, treballar en favor de la unió dels clubs badalonins, la creació d'una fundació que ajudi a nens en situacions de marginació social i la rebaixa en les quotes de socis, abonats i dels nens del futbol base entre d'altres mesures. Pel que fa a la situació econòmica, el president va explicar que la reducció pressupostària serà d'un 51 per cent, quedant-se a la meitat del que hi havia el curs anterior. 

   

  En la parcel·la estrictament esportiva, es pretén professionalitzar els monitors que s'encarreguen de les categories inferiors, es confiarà en gent vinculada amb el Badalona i es reestructurarà el Juvenil A. Va tornar a incidir en que una de les tasques prioritàries de la nova junta és desbloquejar el conveni referent al camp que es tenia amb l'administració anterior per, d'aquesta manera, poder negociar-ne un de nou amb els nous gerents municipals. Miguel Ángel Sánchez es va reconèixer un valent, però també un inconscient, pel fet d'haver volgut presentar-se com a candidat; i reconeixia que aquest any seria difícil en tots els aspectes. I va voler enrecordar-se de Tusgsal, com a suport decisiu del CF Badalona, i de Felipe Martínez, ex president i amic personal de Sánchez. Va acabar demanant paciència, però també assegurant que el seu treball -i el de tota la seva junta- serà incansable i constant.