Minoria verd-i-negre (92-76)

  0
  minoria.JPG

  21/10/2012

  En el dia de les eleccions basques, la Penya no ha estat representada al Buesa Arena i ha aplanat la victòria del Caja Laboral amb errors no forçats.

  En el dia de les eleccions basques, la Penya no ha superat el tall i no ha tingut cap opció de parlamentar per la victòria.

  Els verd-i-negres no han pogut córrer ni anotar de 3, les seves promeses electorals, ni ser coherents dues accions seguides.

  A més, al davant hi ha hagut un Baskonia que té molt clar el seu projecte, i que tot i la derrota a l'Eurolliga fa menys de 48h, ha recuperat la confiança dels seus militants per tornar a governar amb mà de ferro.

  6 representants del Caja Laboral han aconseguit 10 o més punts, mentre que per la formació verd-i-negre, només Gaffney (17 de valoració) ha sigut mereixedor d'un escó.

   

  I és que com a la política, la Penya ha tingut un problema d'identitat. Ja d'inici amb 4 novetats a la llista del cinc inicial respecte el de les altres 3 jornades, els de Salva Maldonado no s'han sentit còmodes en cap moment, i quan els ha tocat intervenir, ho han fet aplanant el camí a l'oposició amb errors no forçats.

   

  Tot i això, després d'una mala sortida (13 a 2), el partit verd-i-negre ha tornat a presentar candidatura amb més ofici que caràcter, demsotrant que el seu projecte de joc no només viu de l'ambició dels seus membres sinó que també està fonamentat (44 a 38).

   

  El Baskonia però, sumava vots de 3 en 3 i els representants d'Alaska (Oleson) i França (Caseur) tornaven a fer canviar el recompte del partit, quan l'electorat del Buesa Arena més dubtava (54 a 40).

  A partir d'aquell moment, el Fiatc Joventut s'ha anat quedant sense forces per fer valer el seu programa, i en minoria, ha aplanat la victòria triomfal de la formació basca.