Miralles: “Em fa molta il·lusió tornar a jugar contra el Barça, espero que sigui un dia màgic”

  0
  miralles.JPG

  18/10/2013
  L'interior verd-i-negre sap que per competir contra el Barça "ho has de fer excel·lentment bé i forçar que ells no estiguin bé" però defensa que "si l'equip es planteja tots els partits contra tots els rivals a vida o mort, podrem competir contra qualsevol"

  El pivot del FIATC Joventut, Albert Miralles, tornarà a disputar un derbi Penya-Barça amb la samarreta verd-i-negre. "Em fa molta il·lusió", explica, "i espero que sigui un d'aquells dies màgics". 

  El pivot verd-i-negre és conscient que "els partits contra el Barça són una altre cosa" i que per guanyar als blaugranes "ho has de fer excel·lentment bé i forçar que ells no estiguin bé". 
  De fet, Miralles no ha anat gaire lluny per il·lustrar el seu argument: "la setmana passada no van jugar bé contra el València, que és un tros d'equip, i van acabar guanyant".

  Tot i la dificultat del rival, l'interior barceloní ho té clar i creu que "si l'equip es planteja tots els partits contra tots els rivals a vida o mort, podrem competir contra qualsevol". 

  Del darrer partit a la pista del Manresa, l'interior verd-i-negre diu que la derrota "no ens va fer sentir bé", però que l'equip aprendrà coses a millorar com "l'entrada al partit, el 3r quart i la defensa en general tant de l'1 contra 1 com del bloc directe".

  Per últim, Miralles també ha parlat de la importància del públic a l'Olímpic, una relació que "hem d'iniciar nosaltres transmetent que ho estem donant tot i que estem lluitant al màxim".