Miralles: “Sembla que se li hagi perdut el respecte al Valladolid”

  0
  JOV-BLB (17).jpg

  27/02/2014
  El pivot barceloní avisa del perill del Valladolid i creu que el vestidor ha estat sincer amb ell mateix després de la derrota a Santiago

  El pivot del FIATC Joventut, Albert Miralles, ha analitzat la situació de l'equip després de la derrota a Santiago i abans de rebre el Valladolid, el cuer de la competició. 

  Després de la desfeta de la passada jornada, només la 2a en la que l'equip no va poder competir després de la de Manresa, el vestidor es va reunir tot just acabar el matx. Per l'interior barceloní, "és bo que ens reuníssim, mai ha faltat comunicació i sempre hem estat sincers amb nosaltres mateixos". 

  Miralles ha revelat que el grup es va unir més i que va entendre de forma unànime que "això no ens ho podem permetre i que no som tant bons per remuntar una situació tant adverses". Tot i això, "no és un cataclisme". En aquesta línia, també ha assegurat que de vegades dir que l'equip és jove no val i que ell personalment ha parlat amb els joves de l'equip i "són els primers que han dit que no és excusa". "Això ens farà més forts" ha rematat.

  Del Valladolid, el proper rival dels verd-i-negres diumenge a les 12:30 a l'Olímpic, Miralles ha avisat del perill del partit. "Sembla que se li hagi perdut el respecte al Valladolid, però són un equip professional i no crec que vinguin aquí pensant que perdran". "És un bon rival per recuperar sensacions perquè dels que hi ha a l'ACB és el que està més KO, però això també pot ser una arma de doble tall. Haurem d'estar atents", ha sentenciat.