Miralles: “Volem guanyar sempre. No ens satisfà el fet de donar-ho tot”

  0
  JOV-UNI (9).jpg

  06/12/2015 – El pivot del FIATC Joventut reconeix passar per un sotrac, però es mostra convençut que tant ell com l’equip recuperaran la seva millor versió.

   

  Malgrat intentar reaccionar al final, la Penya encaixaria contra Unicaja la quarta derrota de la temporada (84-90), la tercera de forma consecutiva. Els problemes defensius soferts pel bloc verd-i-negre i els alts percentatges d’encert malaguenys (38/60 en tirs de camp) precipitarien el mal resultat del FIATC Joventut.

   

  “Nosaltres sempre som exigents. Tenim molt clar que aquest no és el nostre nivell. Ho hem demostrat en altres ocasions i últimament no ho acabem d’aconseguir”, declarava Albert Miralles des del vestidor de l’Olímpic, un cop confirmada la derrota.

   

  “Ens estan passant factura les errades i en defensa no aconseguim ser tan forts com hauríem de ser. Durant la setmana treballem molt, però la veritat és que en els últims partits no ens estan sortint les coses”, afegia l’interior verd-i-negre.

   

  Albert Miralles no tindria el seu millor dia davant l’Unicaja, disputant menys de 13 minuts i quedant-se sense anotar cap tir de camp. “Estic convençut que tornarem a trobar el nostre màxim nivell. Hi ha alguns jugadors que estem per sota de nivell que hauríem de donar”, valorava el jugador de la Penya.

   

  Segons Miralles, l’equip ha de “continuar treballant”, ja que la temporada “és molt llarga”. “Encara gaudim d’una bona situació. Hem guanyat molts partits i s’ha d’intentar tornar a fer-ho”, reivindicava el pivot.

   

  Tot i haver demostrat caràcter, lluitant fins al final i fent patir l’Unicaja després de tenir el partit perdut, Albert Miralles es resistia a quedar-se amb això com a nota positiva del matx.

   

  “No n’hi ha prou amb això. Nosaltres volem guanyar i no ens serveix de consol el fet de donar-ho tot, per molt que el rival sigui millor. Aquest equip mai ha pensat d’aquesta manera”, valorava el jugador verd-i-negre.