Mireia Belmonte, baixa al Ciutat de Barcelona

  0
  mireia-belmonte2.jpg

  05/06/2015 – La nedadora badalonina segueix recuperant-se de dues lesions a les espatlles i al genoll i no forçarà, ja que el principal objectiu de l’any és el Mundial de Kazan.

   

  El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, integrat dins del circuit Mare Nostrum, no podrà comptar amb la seva principal atracció. Finalment, la competició que havia d’agrupar a dues de les millors nedadores del panorama internacional, Katinka Hosszú i Mireia Belmonte, a falta de pocs mesos pel Mundial es queda sense una de les caps de cartell.

   

  Belmonte no serà a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu (10 i 11 de juny), ja que se segueix recuperant dels problemes físics que arrossega des de fa setmanes i que li impedeixen rendir al màxim.

   

  Mireia Belmonte pateix una lesió a les espatlles i molèsties al genoll, fet que també pot condicionar la seva participació al campionat d’Espanya d’aigües obertes que es disputarà a Banyoles el 14 i el 15 de juny.

   

  Recordem que és en aquesta competició on Belmonte hauria d’aconseguir la marca mínima per participar en la prova d’aigües obertes del Mundial de Kazan (24 de juliol – 9 d’agost).

   

  La nedadora de la Salut és dubte per la cita de Banyoles, tot i que ja està ha entrat en la darrera fase del seu procés de recuperació. Segons ha informat Esport3, Mireia Belmonte ja neda uns 5.000 metres diaris, però no arriscarà.