Música, bon humor i ball amb els Ol’Green al Círcol

  0
  ol-green-live-ol-green.jpg

  22/03/2014 – Aquest proper diumenge, el Teatre Círcol de Badalona ofereix un espectacle singular i original amb el grup Ol’Green, emmarcat dins l’Espai A Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya.

  Aquest proper diumenge, el Teatre Círcol de Badalona ofereix un espectacle singular i original amb el grup Ol’Green, emmarcat dins l’Espai A Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya.

   

  Una posada en escena amb bones dosis de ball i d’humor i un repertori eclèctic són els trets més característics de l’espectacle d’Ol’Green. El llistat musical fa un recorregut que inclou grans clàssics de l’Edith Piaf o The Beatles, però també temes disco dels 70-80 i altres més actuals com un esbojarrat medley de dives del pop (Beyoncé, Lady Gaga, Shakira). Es tracta d’un viatge a l’alegria sota la direcció musical i escènica de Michèle Alderete i Tato Mariscal; una bombolla de música divertida i optimista, però també profunda i continguda que empatitza amb l’emoció.

   

  L’Espai A és un circuit d’arts escèniques amateurs creat l’any 2011 amb l’objectiu de crear una programació estable d’arts escèniques no professionals arreu de Catalunya, per tal de posar a l’abast del públic en general produccions de qualitat dins els àmbits del Teatre, del Cant, de la Dansa i de la Música, així com també potenciar i impulsar la creació de nous públics augmentant l’ús dels espais escènics dels ateneus oferint nous canals per l’explotació de les produccions amateurs. Aquesta és la tercera edició i arriba arreu de Catalunya, de febrer a maig, amb una cinquantena de funcions.

   

  L’Espai A és una unió d’esforços de diversos agents culturals del país, amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, coordinat per la Federació d’Ateneus de Catalunya i amb la col·laboració del Moviment Coral Català, la Federació de grups amateurs de teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l’ Agrupament d’Esbarts Dansaires amb el suport en la comunicació de l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català.