Nacho Llovet: “Gràcies per crear aquesta gran família”

  0
  DSC_0793.JPG

  26/09/2014 – El capità ha valorat molt positivament la jornada de portes obertes que el primer equip del FIATC Joventut ha viscut amb l’afició.

   

  Com a exponent principal de la plantilla verd-i-negra, Nacho Llovet ha volgut donar les gràcies a tots aquells seguidors que s’han acostat aquesta tarda a l’Olímpic de Badalona per estar al costat de l’equip.

   

  “Al matí ja hem fet l’entrenament dur, perquè sabíem que a la tarda tocava estar amb l’afició. Ja és un clàssic. Crec que està bé fer una mica de contacte amb l’afició, perquè ells estaran aquí cada cap de setmana recolzant-nos”, explicava el capità.

   

  Llovet reconeixia que els aficionats “gaudeixen molt i nosaltres també” amb experiències com la d’un entrenament a portes obertes. “Està molt bé reconèixer cares de gent coneguda que ve cada any. Des de l’equip els ho agraïm molt”, afegia el pivot.

   

  El missatge del capità cap als seguidors ha estat ben clar. “Gràcies per crear aquesta gran família”, afirmava un Nacho Llovet que destacava la rellevància que tenen els aficionats per un club com el FIATC Joventut. “La Penya és el que és per la seva afició i per la ciutat que té al darrere. Sabem que el club significa molt per la gent”, comentava el jugador vallesà.

   

  “Quan veus que els nens surten de l’escola i els adults de la feina i venen a l’entrenament per estar amb nosaltres, això ens dóna més força per treballar i aconseguir que la Penya estigui a tope”, afirmava Llovet un cop finalitzat l’entrenament.

   

  Sobre l’evolució de l’equip, l’interior verd-i-negre creu que la Penya ha aconseguit mantenir “una bona base”. “Ens coneixem més i això sempre és positiu. Crec que les incorporacions que hem fet són gent amb més experiència que l’any passat. Els fitxatges necessitaran menys temps per adaptar-se”, recalcava Nacho Llovet.

   

  Per últim, el capità s’ha mostrat satisfet amb la feina individual que ha realitzat durant l’estiu.“He treballat molt durant l’estiu per millorar físicament i millorar el meu tir. Crec que sobretot en el tir exterior s’està notant. M’estan entrant més. Estic amb moltes ganes de començar la temporada i de ser cada any més important”, ha explicat.