Nens i nenes de Badalona elaboren una ruta de ‘geocaching’ de la ciutat

  0
  infants.JPG

  16/07/2013 – Aumnes de de les escoles Llorens Artigas i Progrés inventen un nom per a la ciutat, destaquen un lloc especial, expliquen a quins jocs i a on els agrada jugar, quins plats cal tastar i quina festa consideren la més important a nivell local, entre d'altres coses.

  Aquests dies s’ha posat en marxa “Badalona amb ulls d’infant”, una nova guia de Badalona creada per estudiants de 4t de Primària de la ciutat. La guia es pot trobar a través d’una ruta de ‘geocaching’ i amb l’ajuda d’un dispositiu GPS.

   

  En aquesta guia, alumnes de de les escoles Llorens Artigas i Progrés, vinculades al Consell dels Infants de Badalona, inventen un nom per a la ciutat, destaquen un lloc especial, expliquen a quins jocs i a on els agrada jugar, comenten quins plats o productes cal tastar, especifiquen quin dia i quina festa consideren que és la més important a nivell local i remarquen altres curiositats o aspectes interessants.

   

  Aquesta iniciativa ha sorgit de la 4a Trobada de la Xarxa de Municipis amb Consells d’Infants i Adolescents, organitzada per la Diputació de Barcelona el passat 8 de juny. Entre altres activitats, els consells d’infants de la Xarxa van elaborar 26 petits llibrets, localitzables a traves de rutes ‘geocaching’, que contenen alguns dels secrets dels seus pobles i ciutats.

   

  El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, ha valorat molt positivament el contingut de la guia feta per nois i noies d’aquestes dues escoles i la idea que s’utilitzi la tecnologia del geocaching per fer difusió del patrimoni de la nostra ciutat des de la perspectiva dels infants que hi viuen.

   

  Des de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut s’ha enviat informació sobre aquesta iniciativa a tots els casals d’estiu, esplais, centres cívics, biblioteques, i altres entitats que organitzen activitats els mesos de juliol i agost.

   

  Més informació a la web municipal:

  https://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_estatic&dCollectionID=764#wlp_contingut_estatic