Nikolic: “L’any que ve he de jugar més. Lluitaré per això”

  0
  Nikolic1.jpg

  12/06/2015 – El pivot montenegrí es marca objectius ambiciosos per la pròxima temporada, després d’un any que li ha servit per progressar i per debutar a l’ACB.

   

  Ve de destacar a l’Eurocamp de Treviso, però sap que encara li manca molta feina per fer. Zoran Nikolic vol començar a consolidar-se al primer equip del FIATC Joventut en el seu tercer any a l’entitat, seguint un camí semblant al fet per Alberto Abalde aquesta temporada.

   

  A Itàlia, Nikolic va poder competir contra alguns dels millors jugadors de la seva generació i ni va dubtar en valorar positivament l’experiència viscuda a l’Eurocamp organitzat per Adidas.

   

  “És bo perquè ens veuen els 30 scouts de la NBA i de diferents equips d’Eurolliga”, destacava el pivot en primera instància. Zoran Nikolic, immers en els darrers entrenaments de post temporada, va poder compartir l’estada a Treviso amb un gran amic.

   

  “He pogut aprendre moltes coses i ho he fet amb l’Alex Suárez, el meu company de pis. He estat tota la temporada amb ell i m’ha agradat compartir aquesta experiència junts”, declarava el jugador de la Penya ahir a l’Olímpic.

   

  Per tancar la valoració de l’Eurocamp, l’interior montenegrí es mostrava satisfet per haver pogut escoltar els consells de jugadors de primer nivell europeu i mundial.

   

  “Hem estat amb jugadors NBA com Kyle Lowry i Ricky Rubio. Ens han ensenyat moltes coses. També ens va visitar Theo Papaloukas per donar-nos consells de cara al futur i perquè la nostra carrera vagi bé”, relatava en Zoran.

   

  Tot i tenir només 19 anys, Nikolic té clares quines són les seves fites del futur. “L’any que ve vull lluitar per jugar més minuts. M’agradaria jugar més partits. Aquesta temporada ha estat molt bé debutar, però l’any vinent he de jugar més. Lluitaré per això”, assegurava el pivot del FIATC Joventut.

   

  Amb les seves paraules, Zoran Nikolic evidencia la seva voluntat de tenir més protagonisme al primer equip de la Penya i per això treballarà. “Estaré a tope. Donaré el meu màxim per guanyar-me la confiança de l’entrenador”, afirmava el jove talent montenegrí.

   

  Aquest darrer any ha estat molt profitós per Nikolic, ja que ha pogut conviure parcialment dins de la dinàmica d’un vestidor ACB, a banda de tenir un rol important amb el CB Prat.

   

  “Durant l’any he après moltes coses, especialment gràcies als veterans que hi havia a l’equip en posicions interiors. Físicament he millorat molt i crec que el meu tir és millor. Samaniego m’està ajudant a tenir una millor tècnica per jugar”, deia el jugador verd-i-negre, valorant els seus progressos.