“No sé què vol dir ser favorits. Començarem 0-0”

  0
  lluisos de gracia.jpg

  El Lluïsos de Gràcia, el rival de l'Aracena Sant Josep a la final de la Copa Catalunya no s'arronsa. No ho han fet en tota la temporada, en la que han competit i han guanyat a rivals amb més nom, centímetres i diners. Un cas semblant al dels parroquials, però cimentat en una defensa encara més dura. Ha estat el sisé pitjor atac del seu grup, però la millor defensa: "A cada defensa mirem que no ens anotin. Després ja sumarem en atac" explica el tècnic Carles Rofes que sap que caldrà fer alguna cosa més: "L'any passat només amb la nostra defensa no els vam poder parar. Ens van fotre dos "hòsties" al Play Off de les que encara ens en recordem. Són molt bons".

  Si bé Pedro Cuesta assumia ahir mateix el rol de favorits, Carles Rofes no ho té tan clar: "Favorits? què vol dir ser favorits? Al cap i a la fi comencem 0-0".
  El tècnic dels graciencs confessa que ha estat una setmana estranya en la que "hem arrossegat l'alegria de la classificació. Ara estem més animats i la setmana passada més concentrats". S'espera una gran afluència de públic del Luïsos.

  Treballant per jugar a EBA

  El director esportiu del Luïsos de Gràcia, Josep Maria Rofes -pare de l'entrenador i del capità de l'equip- ha confirmat que l'entitat està mirant d'aconseguir els diners per jugar a la lliga EBA. "És molt complicat. Costa molts calers, però ho estem intentant. Estem molt il·lusionats i això no costa diners. A dia d'avui, vull pensar que tenim més d'un 50% de possibilitats de jugar-la".